tak czytam i czytam i nie mogę wyjść z podziwu nad głupotą ludzką. dlaczego tak trudno się dogadać? nie rozumiem też jak to jest, że na naszym forum jest zgoda, ludzie mogą mieć różne zdania i jakoś umiemy się dogadać, a tam, jeśli ktoś się wyodrębni, to jest mieszany z błotem, nie można na krok wysunąć się poza narzucony tok myślenia. a wydawałoby się, że przecież i tu i tam są ludzie, normalni, żyjący i myślący ludzie. ja głosowałam na Radomsko i nikt mnie tutaj nie potępił, rozmowa była spokojna, a tam osoby takie jak Rinuś są skreślane, bo mają inne zdanie. nie potrafię zrozumieć jak kilka osób może takie zamieszanie wprowadzić i zbuntować wszystkich przeciw wszystkim. gdzieś chyba zgubiły im się te wartości, o które w założeniu powinni walczyć. tam w tej wrzawie w ogóle ktoś jeszcze pamięta, że nie ma wygranych czy przegranych, bo chodzi o dobro zwierząt?
To takie moje przemyślenia, bo generalnie jakoś tak wzburzyła mnie ta sytuacja. Ale fajnie, że są osoby na dogo, do których docierają wypowiedzi dziewczyn stąd.
Blacky- podziwiam cierpliwość.