Zakladam nowy watek bo nie moglam znalezc zbyt wiele informacji na moj problem. Moj krolis ma wszoly bylam z nim u weterynarza ten dal mu jakis zastrzyk ale niestety ten nie pomogl minal juz ponad tydzien a on ma ich moim zdaniem coraz wiecej. Wet kazal mi wymyc wszystkie rzeczy krolika woda z chlorem i tak zrobilam nawet pomylam wszystkie podlogi. Jakos przezylam ten smrod bo czego sie nie robi dla krolika. Ale nie wiem jak mu pomoc mieszkam w Holandii sa tu apteki dla zwierzat ale nie maja nic takiego dla krolika tylko dla kota i psa, a boje sie mu podac cos dla kota. Do tego weta juz nie pojade bo zastrzyk i tak mu nie pomogl i szczerze byl kosmicznie drogi. Probowalam juz chyba wszystkiego czesalam go kilkanascie razy dziennie udalo mi sie wyjac kilka ale nie usune ich calkowicie. Zastanawiam sie czy jezeli ogole krolika jakos mu to pomoze. Tylko nie sadze zeby dal mi sie ogolic. Dzwonilam do innego weta i ten powiedzial ze moze podac jedynie zastrzyk;/ Nie wiem co robic i jeszcze to ze krolik siedzi prawie caly czas w klatce. Nie moge go wypuszczac w domu bo jest strasznie ciekawski i wszedzie wchodzi. A wtedy poroznosi je wszedzie. Wychodzi jedynie na balkon ale tez nie za czesto bo jest okropna pogoda i co chwile pada. Jezeli ktos ma jakies pomysly lub doswiadczenie prosze o pomoc.