mi to się wogóle ten wątek nie podoba - nic nie wnosi. Pamiętam ten najazd na Zuzalę (z molami) - sama nie chciałam nic od nich kupować. Niestety wtedy nie miałam wyjścia więc sama przeprowadziłam małe śledztwo i okazało się, że jakaś jedna hurtownia miała problem - i to nie od Zuzali te mole przylazły a od złych warunków w hurtowni
I zamawiam Zuzale i żadnych moli nie ma. A panika przy motylkach od P.Roberta ? No nie widzę żadnych plusów takich wpisów -co najwyżej sianie paniki i zniechęcanie do zakupu. Ale to tylko moja osobista opinia i rozumiem jeśli ktoś ma inne zdanie
No może jest jeden mały plusik - taka firma zajrzy na forum i się poprawi
Taki wątek ma sens tylko wtedy jeśli firma jest nieuczciwa, sprzedaje wszystkim bez wyjątku badziewie, truje zwierzaki, olewa klientów. W innym wypdaku nic nie wnoszą. Każdy tu może napisac wszystko -kasiogo wierzę, miniaturowej też ale kim jest ta zuza ? ma jeden post tutaj napisany - zasiała ferment a my się kłócimy bez powodu
Gdzie ona jest, czemu się nie odzywa?
A wy moje koleżanki drogie piszcie dowoli -przecież nikt nie broni wyrażać swoich opini
Jeden coś pisze inny się nie zgadza -to normalne
edit: i ja na prawdę nie mam złych doświadczeń z TiVo -kupiłam ostatni korzeń mniszka, pokrzywę, babkę i mniszek i wszystko jest ok. Nie ma piachu w korzeniach. Pisałam to dla informacji a nie żeby kogoś bronić