Ibiza ja również dołączam się do podziękowań - ja niestety zaniemogłam
ale strasznie się ciesze, że są tacy ludzie jak Wy, którzy tak błyskawicznie zdecydowali się mi, nam pomóc
:
Cieszę się, że Czikko się podoba
Czyli jest to kolejny strzał w dziesiątkę
Trzymam kciuki, żeby szybko stał się przyjacielem całej rodziny no i z niecierpliwością czekam na fotki
Kasia29 Tobie dziękuję za zaopiekowanie się naszym schroniskowym bydgoszczakiem, oby jego zęby i oczy doszły do siebie... jestem ciekawa kto go tak urządził a na koniec po prostu oddał do schroniska... eh... no ale teraz czeka go lepsze życie
Tosiek pod Twoimi skrzydłami pięknie wyzdrowiał więc Forest też da radę
No i jeśli Tosiek jest już po kastracji to nowy dom na pewno już wkrótce się znajdzie
Trzeba przyznać, że same piękności nam się ostatnio trafiają - jeden królik piękniejszy od drugiego....
Agaton85 rozumiem, że między Elmą a Sarą nastała prawdziwa przyjaźń?
Zdjęcie jak siedzą razem na łóżku koniecznie muszę dać na stronę adopcyjną - będzie to niezła karta przetargowa - królik idealny do domu z dużymi psami
Julka1 Buffy nie ma czasem za dobrze?
trafiła na piękną pogodę nad morzem? nie za dużo szczęścia na raz?
Buffy jest najpiękniejszą czarnulką pod słońcem i dla niej także prosimy o nowy, stały dom.
Chciałabym także podziękować Ani u której jest Yuka na domu tymczasowym za dzisiejszego smsa
Aha i Magdzie u której jest Frotka także na DT nie tylko za opiekę nad nią ale także za to, że była dzisiaj w Warszawie i brała udział w demonstracji pod Sejmem, która jak wiemy odniosła pozytywny skutek
Może to jeszcze nie jest to na co wszyscy czekamy, ale to jest duży krok na przód w zakresie praw zwierząt.
Tak więc podsumowując dziękujemy wszystkim naszym wspaniałym domom tymczasowym, domom stałym i wszystkim tym, którzy sprawiają, że zwierzęta są szczęśliwsze a my zmobilizowane do dalszej walki o jeszcze lepszy los dla nich