Ładnie... W tym miejscu powinnam przekląć, dzieci się bawią i nikt ich nie blokuje a mi ktoś założył bana na adres ip tylko dlatego, że pod nim istnieje inne konto, na które nie mam wpływu. Dzieci się bawią a użytkownikom, którzy co roku wspierając działania SPK przekazują 1% podatku blokuje się dostęp. Nie mogę się zalogować gdyż ciągle wyświetla mi się komunikat:
"Przykro nam, nie wolno ci wysyłać wiadomości normalnych i prywatnych na tym forum."
SPK nie dba o swoich ofiarodawców i zarazem użytkowników forum. Mam żal, głownie do osób odpowiedzialnych za administrację forum, gdyż przebywając w domu nie mam możliwości zasięgnięcia porady czy choćby zalogowania się na forum (oczywiście mogę to zrobić, tak jak np. pisząc w tej chwili ale tylko m.in. dzięki uprzejmości znajomych, w pracy i w jakimkolwiek innym miejscu gdzie przebywam). Zawiodłam się na działaniach jakie stosowane są na forum. Sprawa była wyjaśniana z administratorem forum, który nic w moim przypadku nie zmienił.
Widać, że zabawa jest dozwolona. Innym blokuje się dostęp. Gratulacje.
I jeszcze brakuje tylko tego aby ktoś zablokował mi login.
Wiem, że to nie miejsce do wylewania żalów i powinno się to załatwiać poza forum, jednak czytając powyższy post i znając moją sytuację wkurzyłam się.