W to co mówił wet też bym nie wierzyła. Jak królik ma 24 dkg to może miec 6 -7 tygodni , a nie 2,5-3 miesięcy . Niech nie ściemnia . Nie odpowiedziałes czemu nie wziąłes trzech króliczków, grzecznie zapytałam . Sam sie deklarowałeś przecież ,że możesz dac DT jakimś królikom . Mnie się wydaje ,że z tą trawka z owsa mozesz poczekac jeszcze ze dwa miesiące.Moja Kicusia ma około 5 lat , jest na zieleninie , bezgranulatowa. Ostatnio przedobrzyłam z zieleninka ( a jest przyzwyczajona do niej ) i mialam troszeczke problemów . A ten królkiczek jest maleńki. Hero cos mi nie pasuje , piszemy ci ,że nie można króliczkowi dawac nic zielonego , a ty z uporem twierdzisz ,że jak wyrośnie trawka owsiana to dasz króliczkowi . Twierdzimy, bo sprawdzone ,że trzeba dawac suszki , a ty tymczasem chcesz poczekac dwa tygodnie i dopieo zaczniesz dawac. To co on będzie jadł ,żeby rosnąc. Poza tym nie wiem do końca jaka byla przyczyna śmierci twojego króliczka , którego miales krotko tzn. czy chorował , jak sie zachowywał , czy miał bigunke , wzdety brzuszek , czy jadł i co, czy bobczył i jakie były okolicznosci jego smierci.