Malutkie zostały dzięki pomocy zgagi(
) zabrane od ludzi z allegro. Zbierają zwierzaki za darmo z ogłoszeń, a potem je sprzedają... Szynszylka wzięła dziewczyna od szyli, szczurek został prawdopodobnie sprzedany na karmę dla węża
Nie znalazłam szczurkowi DT....
Małe siedziały w niewielkich klatkach, w domu mają jeszcze małą klatkę z jakimiś śpiewającymi ptaszkami i 2 żółwie czerwonolice w mikro akwarium
.
Obydwie są zdrowe, zadbane. zostały im przycięte pazurki i założone książeczki zdrowia.
Furia. Waga: 1,25 kg.
5 miesięczna piękność rasy miniaturka holenderska( z rodowodem). Mały, uroczy diabeł w pstrokatej skórce
U weterynarza próbowała dziabnąć panią wet. podczas obcinania pazurków
Imię dostała z tego, ze niezwykle energicznie waliła łapkami w dno klatki i próbowałą "wygryźć" przednią kratkę w celu wydostania się na wolność
Totalna przylepa, która stres, hałas i szczekanie psów miała głęboko w omyku. Miałam już telefon z domu tymczasowego, ze mała pcha się na kolana, liże po rękach i robi "matriksy" w powietrzy na dywanie
I od razu załadowała się do łóżka na poduchę
Pasja.
2 letnia miniaturka rasy: biały królik miniaturowy niebieskooki( z rodowodem, boże co to za pseudo rasa). Waga: 1,85 kg, zatuczona troszkę.
Zestresowana panienka, o której niewiele mogę powiedzieć. Bardzo się bała szczekania psów, bała się wyciągania u weta, ale nie próbowała gryźć podczas przycinania pazurków. Podobno łagodna i spokojna, przyzwyczajona do życia z dziećmi. Zobaczymy.