mini-hotelik i szpital, czyli..
zaopiekuję się szczurami, królikami, chomikami, świnkami morskimi i innymi małymi ssakami w ramach hotelu albo 'szpitala'. jestem technikiem weterynarii, aktualnie studiuję psychologię zwierząt i pracuję w specjalistycznej przychodni weterynaryjnej przede wszystkim w roli technika. zwierzętami zajmuję się na co dzień - nie tylko własnymi, ale głównie w pracy. mam doświadczenie w podawaniu leków, opiece okołooperacyjnej, opiece i pomocy zwierzętom ciężko chorym.
w swoją pracę wkładam całe serce, zwierzęta są moją największą pasją i odpowiednia opieka nad nimi jest dla mnie czymś zupełnie naturalnym.
dla zwierzaków mam do dyspozycji oddzielny, odpowiednio przygotowany, pokój. mogę także dojeżdżać i opiekować się zwierzęciem w domu właściciela, jeśli mamy do czynienia np z kotem, który zdecydowanie woli swoje stałe miejsce zamieszkania. jeżeli Wasze zwierzątko choruje, wymaga podawania leków, a codzienne wizyty weterynaryjne nie są konieczne - mogę także dojeżdżać i podawać leki w domu właściciela. możliwe są różne formy opieki, także zapraszam do kontaktu
wszelkie szczegóły i warunki przechowania do ustalenia poprzez pw/email:
susurrement@wp.plmieszkam w centrum Warszawy; jestem mobilna, więc mogę pomóc w przetransportowaniu zwierzaków do mnie.
zapraszam serdecznie