No i tak powinna zachować się porządna firma. A inni by Cię zbyli, że to nie przeszkadza, albo, że sama zepsułaś...
No duzy plus za to, ja bym sie nie chciala bawic w pakowanie (nie mam orginalnego kartonu), w odsylanie... szczegolnie ze takie drobiazgi to mniejszy problem - chyba ze diabel sie podkopie
- najpierw pisalam do nich jak to by naprawic ze nie styka z podloga. Teraz jeszcze tylko sie musze dowiedziec czy nie moge rabatu na cos innego uzyc bo ja to rozumiem ze tylko moge na zagrody? Dobrze rozumiem? Bo ja nowej nie chce kupowac ta mi pasuje
Natomiast chetnie bym uzyla na cos innego dla krolika czy nawet dla psow. I tak jak pomysle ze tutaj zagroda 800-1000 kr plus wysylka drogo w szwecji a ja ta mialam za ok 400-450 kr i jeszcze rabat mi daja na jakies 50%
Nowa wiadomoscDear Mrs. Roslaniec,
Thank you very much for your email.
We would like to let you know that we have arranged to refund 20.00 EUR to you as soon as possible. On average, this should take no longer than 5 to 7 working days (with the actual time being dependant on the bank in question).
You are welcome to place a new order over the internet.
With kindest regards,
Your Service-Team