Aha, dziękuję tylko że jeszcze muszę wymierzyć dokładnie bo nie wiem czy 8 el. mi się zmieści.Poza tym mieszkam z siostrą w pokoju to muszę też jej się spytać o ewentualną ilość el. na pewno będzie 6el. ale zobaczę czy nie da rady 8
Bo też chodzi o kasę bo to ja sama kupuję a jestem niepełnoletnia i nie mogę zarabiać w pracy normalnie więc...szajsowo ;P
Nie musisz w tej wykorzystywać 8 elementów. możesz wziąć tylko 6. A kolejne mogą się przydać by dołożyć na działce, ogrodzie czy nawet na przyszłość
To tylko kilka zł różnicy, a lepiej kupić większą niż potem płakać że ma się małą
Albo dokupować kolejną zagrodę czy ścianki pojedyncze do niej. bynajmniej ja tak myślę, dlatego też kupiłam 8-elementową a mam wykorzystane w pokoju jedynie 5 elementów.
Adriana średnice ciężko określić, ale sobie mozesz ją ustawić jak chcesz. Jedna ścianka ma szerokość 60cm, a dostawiasz ścianki jak Ci pasuje. Ja mam zagrodę ustawioną prawie 2m na 2 metry jakoś- no nie pamiętam już ale coś koło tego. Możesz ustawić nawet tak jak są klatki 120x60cm. Czy jak Ci będzie pasowało. Możesz też ostatnie ścianki przymocować do ściany to jeszcze lepiej będzie
Ja Groszeczka wypuszczam rano i lata do momentu kiedy narzeczony przychodzi (16-18:00), a potem od ok. 21:30 do momentu kiedy idę spać jest poza zagrodą. Także mówiąc cały dzień lata.