Jeśli chodzi o wysokosc to 50'tkę napewno za mała, ja kupiłam 60'tkę i jak naranie jest w porządku
Tylko, że zastanawiam się jak Twoj król taki Adam Małysz to może rzeczywiście tak jak mowila Sen kup 80'tkę dla niego
Stanowczo odradzam 100'tkę, bo to taki kolos w mieszkaniu, a nie zagroda-pozatym trzeba przez niego jakość przejść..W sumie tez masz baranka więc nie powinno być probl. z 60'tką, a domek zawsze mozesz ustawić dalej od krat albo tą przestrzeń zasłonić od góry jakims fajnym kawałkiem materialu i niepowinno być problemu
Pisałyście tez o tym jak to się wszystko "trzyma kupy" i poprostu twardo stoi na ziemi..to jest cięzszy, twardy drut powlekany dlatego
a nity to takie plastiki, które zaciąga się na siebie i sa bardzo łatwe do założenia, zdjęcia i ponownego użycia- można sobie rególować jaka powierzchnię ma się zamiar spiać, przyciać itp. Duze ulatwienie. Myślę, ze dostępne będą w każdym sklepie z art. budowlanymi budowlanym i elektryką, bo sluży tez do łączenia kabli
Pozdawiam Was serdecznie!
[ Dodano: Sob Cze 28, 2008 5:08 pm ]P.S.: Owca to prześwietne, wyjechane imię dla króla! SUPER! Jak Gizmo bedzie mial laskę to może jak pozwolisz oczywiście zapożyczę je sobie