Robimy porządki i do kupienia za grosze oferujemy:
1. krem do twarzy Nivea Natural Beauty, krem jest zarazem fluidem (delikatnie) i zostawia brokatową poświatę...cena: 15 zł
2. kula smakula zupełnie ignorowana przez moje leniwe zwierzęta, cena : 8 zł
3. książka noblistki Doris Lessing, cena: 12 zł
4. spódniczka wyjsciowa czarna ze śliczną różową aplikacją, wykończona tiulem, w pasie 78 cm;rozmiar 40; cena 15 zł
5. kurteczka skórkowa z kapturem, śliska, ze ściągaczem, rozmiar "s" ale dla niskich osób (dla mnie przy wzroście 173 jest niestety za krótka i tylko dlatego ją sprzedaję ), ma jedną skazę, którą można zaszyć bardzo modnymi w tym sezonie kwiatowymi aplikacjami, długość suwaka ok 55 cm...cena: 30 zł
tu widać skazę
6. dżinsy, noszone jakiś czas, ale obecnie za duże, rozmiar 40, ale są rozciągliwe, cena 10 zł
7. sukienko-sweter rozmiar M ze sklepu Jeans Club (ale metki odcięłam bo gryzły), długość ok 83 cm, do noszenia z getrami, cena: 15 zł
8. koszula wyjściowa, ze sliskiego materiału, rozmiar M albo luźne S, cena 8 zł
9. spódniczka firmy Troll, założona kilka razy , rozmiar M, bufiasta, cena :15 zł
10. gotycka sukienka, koronka i różyczki, rozmiar M cena 10 zł
11. bojówki czarne, dżinsowe w pasie 80 cm, nogawka 103 cm kupione w creativ, cena: 12 zł
zyski ze sprzedaży wymienionych rzeczy przekazane zostaną na jedzeniowe potrzeby mojej trzody oraz na jedną paczkę Laysów paprykowych dla mnie