Uważam się za osobę nie mającą sobie nic do zarzucenia jeśli chodzi o opiekę nad zwierzętami, ale tak prywatnego formularza bym nie wypełniła. Dane pracodawcy?? Zapomniano chyba o zaświadczeniu o zarobkach...Dane osoby wynajmującej mieszkanie, kiedy to większość mieszkań wynajmowana jest na czarno to już w ogóle nierealna sprawa
tutaj też sie niestety zgodzę. zbyt osobiste. będąc takim zwyłkym ludzikiem , który chce adoptować , to przyzna szczerzew , jakbym musiała podać dane pracodawcy i własciciela mieszkania to bym sie zaczęła zastanawiać - po co im to
żeby mi potem do szefa wydzwaniali czy coś
no różne myśli człowiekowi wtedy do głowy przychodzą.
Myślę , że te formularze , które umieściłaś
Ais są w miarę , aczkolwiekte rzeczy by raczej odstraszały , więc myślę , że nie warto ich umieszczać.:
How long do you expect to have your new rabbit? years
I must have size: lbs age: breed/color: - to bym zamieniła na chcieć , przecież to nie determinuje chęci posiadania ucha , a w razie "nie przypasownia" można polecić innego króla
If you currently have a rabbit or rabbits, please describe their current diet, including amounts and frequency of feedings: do tego bym dodała "jak zamierzasz karmić/opiekowac się/ itp/ "
no i imiona dzieci można wykluczyć , no bo na co to komu
A te ankiety , poadopcyjne , pomysł
Tajniaka też mi się bardzo podobają. Tylko czy nie musiałyby być anonimowe
co do potwierdzeń - ludzie są nieufni , albo poproszą bacię i wujka . Więc moze niekoniecznie.
cytat :
Zawsze będzie źle Jak widać - mamy mniejsze wymagania niż Amerykanie a też się nie podoba.
Ale nie żyjesz w stanach tylko w Polsce , więc sie wypada dopasować do polskich realiów
cytat :
Ale oczywiście jak znajdziecie jakiś złoty środek co zrobić żeby 100% społeczeństwa było zadowolone jestem otwarta na propozycje i chętna na zmiany bo takie coś też mi się marzy
taaak. normalka. "jak jesteście tacy mądrzy to coś wymyślcie, pomóżcie". no to pomagam . i z góry założone , że i tak sie nie uda.
Ais to po co ja się produkuję
Po co pytasz
takie jest to Wasze podejście do problemu
super.
Tylko , że chodzi o pomoc królikom , więc po co zniechęcać do kreatywności
ja sie nie zapisuję do ekskluzywnego klubu golfowego , jakby cvoniektórzy nie zauważyli