Ja jednego nie mogę zrozumieć , dlaczego nie macie pretensji do producentów granulatów
Dlaczego oni mogą sobie ukrywać i utajniać co jest w takich właśnie granulatach ( bo tak robią ) . Dlaczego nie piszą dokładnie każdego jednego składnika jakiego używają
dlaczego z granulatem nie wychodzą precyzyjne ulotki o składzie chemicznym ( witamin , mikro i makro elementów) i o źródłach skąd dany składnik pochodzi
Nie rozumiem Waszego podejścia do Miniaturki bez tajemnic , to co czytam jest żenujące , ta stronę jedną z najlepszych według mnie prowadzą ludzie którym zależy na dobru naszych maluchów , kierują nowych posiadaczy króliczków łatwo przyswajalną wiedzą , prostą bez skomplikowanych wyrazów .
A teraz osobiste zdanie , każdy kocha inaczej a przede wszystkim postrzega dobro naszych maluchów inaczej , Nuna osoba odpowiedzialna , dorosła i świadoma wprowadziła na to forum coś takiego jak Dieta bezgranulatowa i oczywiście jak każdy innowator jest tępiona , ale to jest jej zdanie i do nas i tylko do nas należy wybór w jaki sposób karmimy nasze maluszki .
Ja się do tej diety przekonałam i kilkanaście już osób z tego forum nasze maluchy cieszą się zdrowiem i granulat nie jest im potrzebny( w naturze na pewno by granulatu nie szukały
) i nie mogę napisać że Nuna wyssała sobie z palca informacje nie czytała wcześniej , nie informowała , wszystko było najpierw na pewno przemyślane i dokładnie rozpatrzone .
Tak że to że miniaturka bez Tajemnic niekompetentnie i nienaukowo podchodzi do sprawy to są naprawdę jakieś argumenty które w ogóle mijają się z celem i w ogóle nie ma pojęcia do czego prowadzi
Dlatego kto chce czytać i wyciągać wnioski wprowadzając je w życie niech sobie czyta a kto nie chce niech nie czyta i już , ale prosze dajcie już spokój .