Co do Krok Crispy to moim smakuje,są same granulki,kółeczka itp.Wcześniej jadały Cuni Nature tzn.Hela nie chciała innego,a mąż jej zdał się na gust żony,ale po chorobie jej się odmieniło i uwielbia CC.Oxbowa jeszcze nie próbowałam,chociaż mam,ale najpierw niech skończą CC.Ogólnie skład niewiele się różni od CC,może trochę więcej włókna,ale też są wytłoki i inne przerobione odpady.Mam zamiar wypróbować JR Farm granulat bezzbożowy z samych traw,a czy uszom zasmakuje,to się okaże.U mnie też ceny żwirków astronomiczne (35l Pinio 75 zł),a z przyzwoitych granulatów to jeden nowo otwarty sklep,ceny zbliżone do internetowych,chociaż 2,5 kg CC nie ma,tylko 0,5 kg za 11 zł,jest też Beaphar Care + i CP,ale z dotąd próbowanych granulatów hitem jest CC.
PS.Znajomego króliki jedzą Deli Nature,ale on ma 14 królików hodowlanych, pupili niekonsumpcyjnych i to jest jedyny granulat dobrej firmy dostępny w workach 25 kg,granulki ma kształtem zbliżone do Wildlife.Jpuasz w tym linku co podałaś jest też Wildlife o dłuższym terminie ważności za 16 zł/2kg,tak mi przynajmniej wyjaśniono w mailu.